Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Ψάχνετε για πλύσιμο, καθαρισμό στεγανών; 

210.24.00.000

Πλύσιμο καθαρισμός στεγανώνΗ Πάνθηρ Αποφρακτική, με την μακρόχρονη εμπειρία της από το 1970, αναλαμβάνει υπεύθυνα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα τον καθαρισμό και το πλύσιμο οποιουδήποτε βόθρου.

Ο καθαρισμός ξεκινάει με την εκκένωση ή και την άντληση οποιουδήποτε τύπου ακαθαρσιών και αποβλήτων τόσο υγρών όσο και στερεών. Στην συνέχεια προχωράμε στο πλύσιμο του χώρου με την μέθοδο της υδροβολής, δηλαδή την χρήση υψηλής πίεσης μηχανημάτων.  Εάν διαθέτετε αντλία νερού τότε μπορούμε να αναλάβουμε και την συντήρηση της καθώς και την αντικατάσταση αυτής εάν χρειάζεται. Ακόμα και αν δεν διαθέτετε, τότε και πάλι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Πως μαζεύονται τα απόβλητα στον βόθρο;

Η συσσώρευση όμβριων υδάτων όταν αυτά είναι καθαρά τότε δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όταν μαζί με αυτά όμως διεισδύουν και λύματα υπάρχει τότε πιθανότητα αυτά να μην μπορούν να ξεφύγουν με αποτέλεσμα το σταδιακό γέμισμα του βόθρου. Η ύπαρξη φρεατίων με μικρές σχισμές αποτρέπει την είσοδο μεγάλων σε όγκο λυμάτων, αλλά όχι και των μικρών σε όγκο. Ο τακτικός καθαρισμός των σκουπιδιών είναι η καλύτερη πρόληψη για αποφυγή συγκέντρωσης λυμμάτων.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε στο πλύσιμο και τον καθαρισμό των στεγανών

Όταν ο βόθρος είναι γεμάτος με λύματα τότε δεν είναι εφικτός ο έλεγχος της απορροφητικότητας του. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γίνει έλεγχος αυτού πριν προχωρήσουμε στην διαδικασία του καθαρισμού.

Ο καθαρισμός ξεκινάει με την άντληση τόσο των όμβριων υδάτων όσο και των στερεών λυμάτων προκειμένου να αδειάσει ο βόθρος. Στην συνέχεια γίνεται υδροβολή με τελευταίας τεχνολογίας οχήματα τα οποία παρέχει η Πάνθηρ Αποφρακτική.  Με την υδροβολή καθαρίζει εντελώς ο βόθρος και πλέον είναι εφικτός ο έλεγχος της απορροφητικότητας του.

 

Καλέστε μας τώρα για πλύσιμο, καθαρισμό στεγανών.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας από το 1970 και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε με ασφάλεια και συνέπεια τον πλήρη καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου σας.

Είμαστε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα στις καλύτερες για εσάς τιμές. Καλέστε μας τώρα στο 210.24.00.000

 

Άντληση νερού με επαγγελματικό τρόπο


Η Πάνθηρ Αποφρακτική για εσάς


άντληση νερού

Η Πάνθηρ Αποφρακτική με πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις και στην άντληση νερού, βρίσκεται στο πλευρό σας βγάζοντας σε πέρας και την ποιο δύσκολη περίπτωση. Καλύπτουμε πολλές περιοχές του νομού Αττικής καθώς και εκτός Αττικής έπειτα από συνεννόηση.

Με ένα τηλέφωνο και με τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα της αποχέτευσής σας από λίπη, ρίζες κ.τ.λ. Παρέχουμε αντλήσεις υδάτων από υπόγειους χώρους από 6 έως 29 κυβικά, καθώς με ειδικά μηχανήματα καθαρίζουμε επαγγελματικούς χώρους, όπως πλυντήρια αυτοκινήτων, σε στεγανά σημεία.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι:

  • Μελέτη του χώρου στον οποίον υπάρχει το πρόβλημα και καταγραφή της βλάβης.
  • Ενημέρωση του πελάτη για τον τρόπο με τον οποίον θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα
  • Επίλυση του προβλήματος με υπευθυνότητα και σιγουριά.

 

Σχετικά με την άντληση νερού

Ο τρόπος με τον οποίον έχουν κατασκευαστεί οι πόλεις στις οποίες ζούμε αυξάνεται κατά πολύ η πιθανότητα πλημύρας κλειστών χώρων. Το αποχετευτικό σύστημα της Αθήνας αλλά και των υπόλοιπων περιοχών του νομού Αττικής, είναι αρκετά παλαιωμένο. Το αποτέλεσμα είναι ότι όταν συμβεί μια ξαφνική νεροποντή, σημειώνονται πλημμύρες. Σε μια νεροποντή ο υδάτινος όγκος ο οποίος δημιουργείται σε μικρό χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνει να απορροφηθεί από τα λιγοστά και στενά λούκια μέσα στο απέραντο τσιμέντο. Το αποτέλεσμα είναι η γνώριμη σε όλους μας πλημμύρα ιδίως σε κλειστούς χώρους.


Είναι όμως ένα αποφρακτικό πρόβλημα μόνο αποτέλεσμα μιας πλημμύρας; Ασφαλώς όχι αφού άλλες αιτίες μπορεί να είναι τεχνική βλάβη, πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσης ή/και ύδρευσης κ.α.

Όπως και να έχει ο ρόλος των εταιριών αποφράξεων, όπως η δική μας, είναι να στέκεται δίπλα στον πολίτη σε μια τέτοια δύσκολη ανάγκη για άντληση νερού. Η άρτια εκπαίδευση, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του προσωπικού είναι σημεία-κλειδιά στην επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

 

Μην ξεχνάτε ότι

Το έμπειρο μας συνεργείο μαζί με τον ποιο σύγχρονο εξοπλισμό είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο.

Έχετε άμμεση ανάγκη; Τηλεφωνήστε τώρα

<